Zatraži ponudu

VIZIJA

Vizija tvrtke je praćenje svjetskih trendova kako u pogledu standardizacije sustava upravljanja kvalitetom , uvođenjem novih znanja i tehnologija i postizanje razine poslovne uspješnosti.

MISIJA

Misija tvrtke je spoj iskustva, brzine i stručnosti.

POLITIKA KVALITETE, ZAŠTITE OKOLIŠA, UPRAVLJANJA ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU NA RADU

Potpuna posvećenost svakom projektu

Najvišu kvalitetu usluga uz poštivanje temelja poslovnog upravljanja, manipulacije, primjene novih tehnologija i vrhunskih znanja. Sukladno tome želimo se dokazati kao vodeće poduzeće na tom području i to putem slijedećih aktivnosti:
– Prepoznavanja zahtjeva naših klijenata i nastojanje snižavanje troškova.
– Primjenjivati suvremena tehnološka svjetska dostignuća na području naše djelatnosti uz stalno poduzimanje mjera zaštite okoliša i smanjenje zagađenja.
– Brigom o potrebama i interesima svakog zaposlenika gradimo ozračje povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan radnik ključ je uspjeha naše tvrtke.
– Stalnom edukacijom naših zaposlenika osiguravamo profesionalni pristup i kvalitetnu uslugu kojom u osnovi želimo biti što bolji na tržištu.
– Poštivanjem internacionalnih, nacionalnih i lokalnih zakonskih regulativa u poslovanju kao i zaštiti okoliša i sigurnosti na radu, osiguravamo našoj tvrtki sve preduvjete za normalno funkcioniranje bez reklamacija i pritužbi.

Rad na siguran način, ekološka osviještenost i uvažavanje osnovnih načela zaštite okoliša sastavni su dio našeg poslovanja.
Tvrtka svojim radom i nastupom želi ispuniti sve zahtjeve klijenata prepoznavajući njegove potrebe i očekivanja, a prema dobavljačima razvijati profesionalan i partnerski odnos, čime garantira pravovremenu izvođenje svih radova prema ugovorenoj kvaliteti i roku.

Kontakt

GO2BIM ltd., Don Boscova 10

10 000 Zagreb

CROATIA

Ured

Graberje 18B,

42000 Varaždin,

Croatia

go2bim@go2bim.hr

PIN: 05071460297

OIB: HR05071460297

ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.

IBAN: HR1724020061100871055

SWIFT: ESBCHR22

go2bim go2bim go2bim go2bim
go2bim go2bim go2bim go2bim

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost tvrtke GO2BIM d.o.o.

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS:080182165, pod brojem: Tt-14/1935-4
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti.